Krog Mat

White Guide Gala-middag

Årets Merroir vinnare på White Guide 2017, Magnus Ek och Oaxen Krog bjöd på kvällens middag. Att hålla hög standard när man ska leverera till 150 gäster är inte lätt, men Magnus Ek och hans stab skötte det hela galant!

Kvällens meny.
Pilgrimsmussla med söl och svampbuljong.
Öring med Carelian Royal Nordic caviar, grillad persilja och rabarber.
Kålrabbi med brynt smen, ramslök samt syrade gröna ärtor.
Blev bordsplacerad vid fyra Coop-representanter, Ingela Stenson, United Minds, Göran Johansson, DI, samt Ulf Wagner, Sjömagasinet, och hans fru Ingalill. När piggvaren kom in tog Ulf på sig uppdraget att tranchera – det är vi alla mycket tacksamma för!

Kvällen fortsatte för vissa på Bar Centro. Själv gick jag hem och sov. Vill ändå avsluta med en bild på den vackra och goda lunchen som serverades under dagen, signerad Sofia B OlssonvRÅ i Göteborg.

Lokal knöltång, sockertång och purpurtång med skrei-sashimi, emulsion på japanska jätteostron från Bohuslän, årets första rädisa och syrad soja.
Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.