Dryck Krog Mat Omröstning Reportage

Rösta på bästa omslag av Gourmet nummer 2/2017

Ibland är det superenkelt och ibland nästan omöjligt. Jag pratar om att välja omslag till kommande nummer. Som chefredaktör på Gourmet har jag ofta huvudbry och ibland finns det fler viljor som vill med och styra. Förr hände det att vi gjorde speciella omslagsfotograferingar men det sker sällan numera. Detta innebär att vi har en hel del underbara bilder att välja på, men alla funkar inte som omslag. Kanske är de för röriga, kanske finns inte utrymme att lägga in text i bilder, kanske ser det inte tillräckligt mycket ut som Gourmet.
I morgon kommer nummer 2/2017 ut i butikerna, och den här gången var det ovanligt svårt att välja. Här är våra sista åtta skissförslag. Det finns inget rätt eller fel. Så … rösta på bästa omslaget av Gourmet 2/2017.

Omslag nr 1 och 8 är fotat av Tuukka Koski och ingår i artikeln om Maaemo. Omslag nr 2,3 4 är fotat av Roland Persson tillsammans med kocken Tove Nilsson, och nr 5, 6 och 7 är fotat av Bruno Ehrs och ingår i ett reportage om Hanoi. Gourmets ad är Peter Ehrlin.

Vilket tidningsomslag tycker du bäst om?

View Results

Loading ... Loading ...

Du kan rösta på fler än ett omslag innan du trycker på ”Vote” – lycka till!

Gourmet nr 2 finns i butik från och med 7 mars och kostar 69 kr. Förutom Maaemo och Hanoi tolkar Tove Nilsson det nya asiatiska köket med fokus på Thailand och Vietnam. Läs om Albert Adrias storverk Enigma, Mikrobryggeriernas nya darling – Bordsöl och så ger Anders Melldén 43 smakfulla vintips.

Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommentarer

  1. 1:an är den som är mest stilren. Höst.
    Nr. 8 andas vår, optimism, grönska och hopp. Tillförsikt och nyfikenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.