Dryck Krog Mat

Spana in nya avsnitt av Eat Drink Think Travel

 I dag är det dags för ytterliggare ett avsnitt i min och Daniellas podcast Eat Drink Think Travel med Tove och Daniella. Vi gästas av Daniel Crespi, creative director på Djuret, Svinet, Pubologi, Omakase Köttslöjd, The Burgundy och Tweed. Han svarar på lyssnarfrågor om hur man bygger en vinkällare och vinpriser på krogen. Vi pratar också vikten av krogrecensioner – och ska recensenter vara anonyma? Du hittar podden i iTunes samt hos acast: https://aca.st/bd7fe9
Lyssna gärna på våra tidigare avsnitt också, till exempel Mischa Billing – jurymedlem i Sveriges Mästerkock och grym på att prata om smak. Podden finns också på iTunes och aca.st/e4b165
Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.