Bok Dryck

Lugnet efter lämning!

Gourmets redaktion har flyttat och sitter numera i Haga Norra i Solna. För de flesta på jobbet är det lååångt ut från stan, men för mig är det toppen. Jag kan ta bilen dit på 10 min och det kostar bara 8 kr i timmen att parkera. Största nackdelen är bristen på bra lunchkrogar. Har provat två i området och båda har varit rena öknen. Har dock några kvar att testa, en indisk buffé restaurang och en thailändsk. Hoppet om att få äta något gott lever fortfarande kvar, om än mikroskopiskt. Häromdagen hittade jag en lunchkrog där man fick ta hur många räkchips man ville. Så jag tog fyra. Latmasken i mig får nog helt enkelt göra med lunchlåda hemifrån nästa gång.

Vi lämnade tidningen till tryckeriet i tisdags – som vanligt i sista minuten. Efter lämning tar jag mig alltid friheten att varvar ner i några dagar. Jag har därför landat på några mycket trevliga mingel.

Under Sveriges vinskribenters årsmöte bjöds förstås på goda viner.
Masi Campifiorin firade 50 år och serverade  nybakad pizza och vin ur den här 6-liters flaskan.
Gårdagskvällen avslutades med bokrealease på Akademibokhandeln där författaren och skribenten Caroline Engvall signerade sin första roman Ärren vi bär. Caroline och jag jobbade tillsammans i många år och jag minns fortfarande när vi satt på hennes balkong, och hon berättade att hon kanske skulle skiva en bok. Det blev: 14 år till salu. Jag är oerhört imponerad av denna kvinna och räds lite fatt läsa boken. Tror att den är grymt spännande och troligtvis också obehaglig då den handlar om flickor som mördas.
Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.