Pajfrossa när Calum Franklin gästar Speceriet: Vilken kväll det blev! Jacob Holmström och Anton Bjuhr lyckades locka över Calum Franklin från Holborn Dining Room i London för ett gästspel på Speceriet. En upplevelse som bjöd på pajer utan dess like.
När jag fick höra att Calum Franklin skulle komma till stan slängde jag mig på bokningen. Jag visste inte så mycket om Calum, men möjligheten att få prova riktigt välgjorda pajer väckte min nyfikenhet. Som tur är hade jag nöjet att få träffa honom för ett samtal tidigare under dagen, och då insåg jag hur avancerat och detaljerad hans arbete är. Calum kom till stan redan i tisdags för att hinna förbereda lördagens middag tillsammans med kollegan Nokx Majozi. Jacob och Anton har förstås assisterat, och jag är övertygad om att det har varit lärorika och väldigt spännande dagar för dem alla fyra.
Calum är till vardags executive head chef på Holborn Dining Room, som ligger i Rosewood Hotel i London, där han numera även driver en liten butik intill huvudrestaurangen kallad The Pie Room.
Pajfrossa när Calum Franklin gästar Speceriet
Websidor:
www.speceriet.se
holborndiningroom.com