Krog Mat Resor

Mina 10 mest minnesvärda rätter 2017 – casual dining

Det enkla är ofta vara det svåra. Här är mina mest minnesvärda rätter, vad gäller enklare serveringar, 2017 – utan inbördes ordning.

It’s hard to make it simple. Here are my most memorable dishes for casual dining 2017 – in no particular order.

Friterad pizza hos Sorbillo i Neapel.
Soba på Kanda Matsuya i Tokyo.
Råraka med löjrom – hash browns with venace roe – på Lilla Ego, Stockholm.
Havskräfta och ångat bröd – langoustine and steamed buns – på Pjoltergeist i Oslo.
Anolini di Milena på Pane E Salame i Felini.
Fem variationer av uni-sushi på Itador Bekkan, Tsukiji, Tokyo.
Ångad ”Flowery crab” i Shaoxing vin (kinesiskt vin som lagrats i 25 år) på The Tasting Room i Hong Kong.
Ångat BBQ pork bun på Luk Yu Tea House.

Tortilla på Bar Nestor i San Sebastian.

Tortilla på Bar Nestor i San Sebastian.
Open churro sandwich på Sanchez, Köpenhamn.
Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.