Krog Mat Resor

Båtluff deluxe – del 2 – bad och fine dining

Jag har insett att Ischia är en fantastisk plats, men att man helst ska ha bil  eller vespa för att ta sig runt. Planerade att ta en lokalbuss runt ön men insåg att jag inte orkade i värmen. Vi slappade på hotellet. Försökte få koll på hur taxi funkar och vad det kostar. Lyckades inget vidare, inte ens receptionen visste, tills jag av en slump stötte på Mina under lunchen där vi åt crepes – och vips hade hon hjälpt oss boka en pålitlig taxi till och från kvällens restaurang. Det visade sig att Mina jobbar för Tui på ön – stort tack för fantastisk hjälp!

Åkte tuk tuk med Giovanni till restaurang Dani Maison.

En längre presentation av middagen på tvåstjärniga Dani Maison by Chef Nino Di Costanzo kommer senare, men här får ni en sneak peak.

Bläckfisk på Dani Maison. En del av serveringen kallad Raw Fish.
En av Nino Di Costanzos signaturrätter – pasta och potatis.
Torsk som ångkokas vid bordet till rätten Fumarol.

Som sagt, mer om den här middagen kommer inom kort. Båtluffen går vidare. I morse landade vi – i Sorrento. Där tog vi bussen vidare … Fortsättning följer!

 

Dela post:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.